Akupunktur i Borlänge
 Miller Fysterapi och akupunktur

all

   HEM      HITTA TILL KLINIKEN       BESTÄLLA BEHANDLINGSTID        FRISKVÅRD FÖR FÖRETAG        PRODUKTER       GÄSTBOK

 

Om kinesisk akupunktur

Om akupunkturbehandling

Om mjukgörande massage

Om koppning och moxa

Muskelvärk
Huvudvärk och migrän
Nervsmärta
Barnlöshet
Oro och sömnlöshet
Infektion / inflammation
Kvinnosjukdomar
Matsmältningsbesvär
Allergier

Så här arbetar jag

Om företaget

Litteraturtips

Några ord på vägen

 

Akupunktur vid och under IVF

Behandling omfattar både mannen och kvinnan. Vid första besöket ska både mannen och kvinnan vara med. I behandlingen ingår kostrådgivning, rådgivning om vitaminer och mineraler, allmänna råd som kan öka chansen att bli gravid och akupunkturbehandling.

Akupunktur kan hjälpa vid ofrivillig barnlöshet och kan till och med vara den avgörande biten. Förklaringen är att akupunktur kan justera ägglossningsrubbningar och stabilisera hormonrubbningar.

Akupunktur kan också öka blodgenomströmningen i livmodern och kvalitén och kvantiteten av ägg kan påverkas positivt. Behandlingarna kan minska biverkningarna av hormonerna, öka välbefinnandet och minska stressen.

Hur läggs behandlingen upp?

Börja gärna tre månader före tänkt ägginsättning med akupunktur och övriga råd som du får av mig. Mellan en till två gånger i veckan behöver kvinnan akupunkturbehandling för att hon ska må bra.
Under den fas hon får nässprayen räknar vi med akupunkturbehandling mellan en och två gånger i veckan. Då växer folliklar och slemhinnan blir fin och tjock. Sedan är det väldigt viktigt att få en behandling efter ägguttagningen, och en sista behandling efter ägginsättningen endast med moxa (värme). 

Varför är det viktigt att få behandling efter ägguttag?
Det är viktigt att få en bra genomblödning och cirkulation i området för att få bort så mycket som möjligt av bedövningsmedlet, som är giftigt för embryot.

Före ägginsättningen är det önskvärt att få akupunktur samma dag som ägginsättningen så nära som möjligt före tidpunkten för ägginsättningen.

Hur kan akupunktur hjälpa?
Akupunktur ökar endorfinerna och de egna välbefinnande hormonerna samt blockerar stresshormoner och gör så att adrenalinhalten sjunker. Adrenalin är giftigt för embryot och hindrar graviditeten från att utvecklas vidare.

 

 

Kontakt: 0243-85 770  millerfysakupunktur@gmail.com